De garagedeuren in Etten-Leur die altijd passen!

Garage deurenContact opnemen

25+ jaar ervaring

Over ons

EDB Bakx is al jarenlang actief in de wereld van garagepoorten – garagedeuren. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ook als het gaat om het persoonlijke contact met u als klant.

N

Altijd vrijblijvend advies

N

Wij staan altijd voor u klaar

N

Duidelijke afspraken

Peter Bakx, een ervaren professional in de branche, heeft een indrukwekkende staat van dienst van 28 jaar. Als uw aanspreekpunt bij het bedrijf, staat hij bekend om zijn klantgerichtheid en het leveren van persoonlijk advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe garagedeur, industriedeur of een andere oplossing voor uw toegangsbehoeften, Peter heeft de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste keuze die past bij uw budget, stijl en functionaliteitseisen.

Wat Peter uniek maakt in zijn aanpak, is zijn bereidheid om klanten op locatie te ontmoeten. Als u de juiste maten en specificaties voor uw deur niet precies weet, komt hij graag bij u thuis of op uw bedrijf langs om deze nauwkeurig op te meten. Dit zorgt ervoor dat u een nauwkeurige offerte krijgt zonder verrassingen achteraf. Bovendien geeft Peter de tijd en aandacht om eventuele vragen te beantwoorden, u te adviseren over de verschillende opties en samen met u de perfecte deur te vinden die aan al uw behoeften voldoet.

Hij begrijpt dat een correcte montage essentieel is voor de duurzaamheid en prestaties van uw deur op lange termijn, en daarom zet hij zich in om elk project met precisie en zorg af te ronden.

Als u in de toekomst onderhoud of reparaties nodig heeft aan uw EDB Bakx garagedeur, kunt u vertrouwen op zijn expertise en efficiënte dienstverlening.

Kortom, met het deskundige advies van Peter Bakx, kunt u erop vertrouwen dat uw ervaring met EDB Bakx garagedeuren van begin tot eind vlekkeloos zal verlopen. Of het nu gaat om een residentieel, commercieel of industrieel project, zij zijn toegewijd om aan uw verwachtingen te voldoen en u een hoogwaardige deuroplossing te bieden die aan al uw wensen voldoet.

Onze diensten

Sectionale garagedeuren

Een sectionale garagedeur zit vaak aan de voorzijde en geeft duidelijk een esthetische meerwaarde aan uw woning.

Openslaande garagedeuren

Bent u op zoek naar mooie, goede garagedeuren in Bergen op Zoom? Dan bent u bij EDB Bakx zeker aan het juiste adres! 

Recensie

“Heel tevreden over onze garagedeur!”

EDB Bakx heeft voor ons een op maat garagedeur geleverd en monteerd. De afspraken werden nagekomen en wat een toffe vent is de eigenaar! Echt een aanrader.

Helen

Klant

Garagedeuren EBD Bakx