Garagedeuren in Breda kopen

Garage deurenContact opnemen

Bent u op zoek naar een mooie garagedeur in Breda? Dan kunt u zeker terecht bij EDB Bakx. Wij hebben garagedeuren van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Zo hebben wij dus altijd de garagedeur waar u naar op zoek bent.

Bij EDB Bakx hechten we enorm veel waarde aan een goede kwaliteit. De garagedeuren uit Breda die u bij ons aanschaft, zijn dan ook gegarandeerd van hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat de deuren lang meegaan en dat ze perfect bij uw woning en garage passen.

Een elektrische garagedeur in Breda aanschaffen

Niets is natuurlijk zo makkelijk als een elektrische garagedeur. Eén druk op de knop en de deuren zwaaien voor u open, waarna u gemakkelijk naar binnen kunt rijden en u de deuren met een volgende druk op de knop weer kunt sluiten. Het is een stuk makkelijker dan wanneer u steeds uit moet stappen om de deuren te openen en te sluiten. Meer dan genoeg redenen dus om elektrische garagedeuren aan te schaffen wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe garagedeur in Breda. Onze garagedeuren hebben een elektrische aandrijving van 230V met een soft start-soft stop principe. Dit zorgt voor een SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarbij hebben de deuren een ingebouwde LED verlichting, waardoor u tijdens het binnenrijden en uitstappen altijd verlichting hebt in de donkere garage. Natuurlijk vallen deze elektrische garagedeuren ook om te zetten in een automatische garagedeur in Breda.

Prachtige openslaande garagedeuren in Breda

Garagedeuren kunnen omhoog schuiven, of openslaan. Bij EDB Bakx hebt u de keuze uit beide soorten, het is maar net wat het beste bij uw woning, garage en smaak past. Vind u openslaande deuren mooier en kan dat ook in uw situatie? Dan hebt u bij ons de keuze uit verschillende, mooie openslaande garagedeuren. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de omhoogschuivende garagedeuren. Zo vindt u altijd de perfecte sectionaaldeur in Breda!

Een garagedeur op maat uit Breda

Onze garagedeuren zijn allemaal 40mm dik. Hier zit een laag isolatie en een brandvertragende schuimkern in. Dit maakt dat de deuren goed isoleren en dat ze brandveilig zijn. Daarbij hebben wij natuurlijk ook keuze uit veel verschillende kleuren. Naast RAL kleuren, werken wij namelijk ook met Sikkens of Sigma kleurcodes. Dat maakt dat u de keuze hebt uit werkelijk iedere denkbare kleur.

Verder kunt u ook kiezen uit verschillende materialen voor uw garagedeur. Denk bijvoorbeeld aan prachtige garagedeuren van hout in Breda. Zo hebt u de keuze uit houtnerf, stucco, cassette-blokmotief, glad, of micro design. Al deze materialen kunnen verschillende kleuren krijgen, waardoor u uw garagedeur geheel op maatkunt maken.

Neem contact op voor de mooiste garagedeuren van Breda

Bent u op zoek naar een stel goed werkende, mooie garagedeuren in Breda? Neem dan eens een kijkje bij EDB Bakx! Onze garagedeuren zijn van hoge kwaliteit en wij hebben dan ook de perfecte garagedeur voor iedereen. Wanneer u een garagedeur wilt kopen in Breda, zit u bij ons goed. Wij zijn namelijk gesitueerd in Etten-Leur, erg dicht bij Breda dus. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

Garagedeuren EBD Bakx