Garagedeuren in Rijen kopen

Garage deurenContact opnemen

Bent u op zoek naar mooie, goede garagedeuren in Rijen? Dan bent u bij EDB Bakx zeker aan het juiste adres! Wij verkopen garagedeuren in alle formaten en kleuren en in veel verschillende materialen. Wij leveren daarbij altijd hoge kwaliteit en een goede service. Zo hebben wij altijd de beste garagedeur voor uw garage.

Een elektrische garagedeur in Rijen aanschaffen

Er gaat natuurlijk niets boven het gemak van een elektrische garagedeur in Rijen. Een elektrische garagedeur in Rijen opent en sluit u gemakkelijk met één druk op de knop van uw handige afstandsbediening. Zo hoeft u nooit meer steeds in en uit te stappen om de deuren te openen en te sluiten. Daarbij hebben al onze elektrische garagedeuren in Rijen een ingebouwde LED verlichting, waardoor u nooit meer door een donkere garage loopt na het parkeren.

Al onze garagedeuren hebben een elektrische aandrijving van 230V met een soft start-soft stop principe. Dat maakt dat onze deuren allemaal een SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben. Natuurlijk kunnen we deze elektrische garagedeuren ook omzetten naar een automatische garagedeur in Rijen.

De mooiste openslaande garagedeuren van Rijen

Een garagedeur kan omhoog schuiven, of openslaan. U kunt bij EDB Bakx kiezen uit beide soorten, het is maar net wat u het mooiste vindt. Of u nu voor openslaande garagedeuren in Rijen of omhoog schuivende deuren kiest, wij leveren altijd goede kwaliteit en service. We maken gebruik van de beste materialen en luisteren goed naar uw wensen, waardoor we de beste garagedeuren voor u kunnen maken.

Koop nu uw garagedeur op maat in Rijen

Wanneer u een garagedeur koopt bij EDB Bakx is deze altijd 40mm dik. Dat komt omdat er een laag isolatie en een brandvertragende schuimkern in de deur zit. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de deur voor een goede isolatie van uw garage zorgt, maar ook dat de deur brandveilig is. U kunt uw garagedeur volledig op maat in Rijen laten maken. Wij werken met RAL kleuren, maar ook met Sigma en Sikkens kleurcodes, dus vrijwel iedere kleur is mogelijk. Verder werken wij met veel verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor hout, houtnerf, stucco, cassette-blokmotief, glad, of micro design.

Bij Bakx vindt u altijd de prachtige garagedeuren in Rijen

Wilt u graag een garagedeur kopen in Rijen, dan kunt u zeker terecht bij EDB Bakx. Wij hebben een goede service hoog in het vaandel staan en onze garagedeuren zijn altijd van hoge kwaliteit. Omdat wij de deuren volledig op maat maken, hebben wij voor iedere garage de perfecte deur. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Garagedeuren EBD Bakx