Sectionaaldeuren

Contact opnemen

EDB Bakx Sectionaal Garagedeuren

Een garagedeur van EDB Bakx geeft uw woning een luxe uitstraling en een fraai aanzicht.

Een sectionale garagedeur zit vaak aan de voorzijde en geeft duidelijk een esthetische meerwaarde aan uw woning.

EDB Bakx heeft verschillende modellen en er zijn diverse mogelijkheden van uitvoering en inbouw. De garagedeuren zijn leverbaar in alle maten en kleuren. De kleurechtheid blijft behouden en de deur is eenvoudig schoon te houden.

 

Vraag een adviesgesprek aan

Elegante Houten en Moderne Metalen Sectionale Garagedeuren

EDB Bakx biedt een uitgebreid assortiment aan garagedeuren die uw woning een luxe uitstraling en een fraai aanzicht geven. Onze houten sectionale garagedeuren, die vaak aan de voorzijde worden geplaatst, voegen een warme en natuurlijke esthetische meerwaarde toe aan uw woning. De prachtige houten afwerking is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren, waardoor u de perfecte match kunt vinden die bij uw stijl en architectuur past.

Voor liefhebbers van een modernere look bieden we ook metalen sectionale garagedeuren. Deze deuren geven uw huis een eigentijdse uitstraling en bieden tegelijkertijd uitstekende duurzaamheid en veiligheid. Onze metalen deuren zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, zoals gepoedercoat staal of roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen de elementen en er jarenlang als nieuw blijven uitzien.

Beide type sectionale garagedeuren van EDB Bakx worden op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. U kunt kiezen uit verschillende modellen en er zijn diverse mogelijkheden voor uitvoering en inbouw.

Bovendien zijn onze houten en metalen sectionale garagedeuren leverbaar in verschillende maten en kleuren. De kleurechtheid blijft behouden, zelfs na vele jaren gebruik, en dankzij het hoogwaardige materiaal zijn ze eenvoudig schoon te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Projecten

Om u te inspireren en uw juiste EDB Bakx garagedeur te kiezen zijn van vrijwel alle deurmodellen op onze pagina Recente Projecten afbeeldingen te vinden.

Garagedeuren EBD Bakx