Garagedeuren in Roosendaal kopen

Garage deurenContact opnemen

Als u graag garagedeuren in Roosendaal wilt kopen, kunt u zeker terecht bij EDB Bakx. Wij verkopen garagedeuren in alle kleuren en maten en van alle soorten materialen. U kunt bij ons dus altijd een garagedeur vinden die perfect bij u en uw garage past. Daarbij leveren wij altijd een hoogwaardige kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat u een goede garagedeur ontvangt.

Een elektrische garagedeur in Roosendaal laten installeren

Een elektrische garagedeur in Roosendaal is natuurlijk enorm handig. Met een elektrische garagedeur in Roosendaal hoeft u immers niet steeds weer in- en uit te stappen om de deuren open en dicht te doen. Gaat u dus toch een nieuwe garagedeur kopen in Roosendaal, dan kunt u net zo goed voor een elektrische garagedeur kiezen. Al onze deuren hebben een elektrische aandrijving van 230V met een soft start-soft principe. Dat maakt dat onze deuren een SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben. Verder hebben de deuren een ingebouwde LED verlichting waardoor u nooit meer door een donkere garage hoeft te lopen.

Openslaande garagedeuren in Roosendaal met mooie afwerking

Of u nu op zoek bent naar mooie openslaande garagedeuren in Roosendaal, of juist naar een omhoog schuivende garagedeur, bij ons kunt u de juiste deur vinden. Welke deur u kiest, hangt helemaal van uw smaak af, wij kunnen de deuren sowieso voor u installeren. Het gaat er dus echt om over wat u mooi vindt.

Bij EDB Bakx hechten we erg veel waarde aan hoge kwaliteit. Wij gebruiken dan ook altijd materialen van goede kwaliteit en de deuren die u bij ons aanschaft zijn dan ook altijd gegarandeerd van hoge kwaliteit. Op die manier weet u zeker dat de deuren lang meegaan en dat ze perfect bij uw garage passen.

Laat uw garagedeur op maat maken in Roosendaal

Wij werken met een standaard dikte van 40mm voor garagedeuren. Dit komt omdat er een isolatielaag en een brandvertragende schuimkern in de deuren zit. Komt u dus bij ons een garagedeur kopen in Roosendaal, dan is de deur dus altijd goed geïsoleerd en brandveilig. U kunt uw garagedeur op maat laten maken in Roosendaal. Dat betekent dat u kunt kiezen uit zowel RAL kleuren, als Sikkens en Sigma kleurcodes. Daarbij hebben wij natuurlijk ook de keuze uit een hoop verschillende materialen zoals hout, houtnerf, stucco, cassette-blokmotief, glad, of micro design.

Koop uw garagedeuren in Roosendaal bij EDB Bakx!

Bent u op zoek naar mooie garagedeuren in Roosendaal, dan kunt u zeker terecht bij EDB Bakx! Wij maken al onze garagedeuren in Roosendaal op maat, waardoor de deuren altijd perfect bij uw garage passen en ook volledig naar wens zijn. Daarbij werken wij met een zeer persoonlijke service en een hoge kwaliteit. Wilt u dus een garagedeur kopen in Roosendaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen, of voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Garagedeuren EBD Bakx