Veiligheid in en om uw woning is belangrijk

Contact opnemen

EDB Bakx Veilige  Garagedeuren

Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren en eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn onze garagedeuren goed afsluitbaar.

 

Vraag een adviesgesprek aan

Vingerknelbeveiliging

Alle EDB Bakx sectionale garagedeuren zijn voorzien van een gepatenteerde vingerknelbeveiliging. Dit voorkomt dat tijdens het openen en sluiten van de deur vingers tussen de panelen of scharnieren kunnen komen.

Onderloop- en obstakelbeveiliging

Een EDB Bakx garagedeur met elektrische aandrijving is uitgevoerd met een instelbare krachtbegrenzing die ervoor zorgt dat de deur stopt bij een hindernis en direct na blokkering terugloopt. De standaard veerbreukbeveiliging zorgt er weer voor dat bij een eventuele veerbreuk de deur blokkeert.

Inbraakbeveiliging

Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. Handbediende garagedeuren zijn standaard voorzien ven een schuifgrendel aan de binnenzijde. Uiteraard kan er ook een cilinderslot worden toegepast waardoor u de deur zowel vanaf de buitenzijde als aan de binnenzijde kan openen en afsluiten.  De cilindersloten op onze garagedeuren kunnen als optie worden geleverd met een SKG** keurmerk. Het SKG keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Optilbeveiliging

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een elektrische aandrijving beschik u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw deur tegen optillen omdat er tegendruk wordt opgebouwd als iemand onderaan het bodempaneel de deur met de hand wilt optillen.

Keurmerken

Projecten

Om u te inspireren en uw juiste EDB Bakx garagedeur te kiezen zijn van vrijwel alle deurmodellen op onze pagina Recente Projecten afbeeldingen te vinden.

Garagedeuren EBD Bakx