Garagedeuren in Sprundel aanschaffen

Garage deurenContact opnemen

Bent u op zoek naar een mooie garagedeur of sectionaaldeur in Sprundel? Zoek dan niet verder, u kunt immers bij EDB Bakx terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van garagedeuren op maat. Bij ons kunt u dan ook altijd de perfecte garagedeur voor uw garage vinden.

Als u een garagedeur wilt kopen in Sprundel, wilt u natuurlijk wel een garagedeur van kwaliteit kopen. Wij van EDB Bakx begrijpen dat maar al te goed en helpen u dan ook graag met het ontwerpen van uw ideale garagedeur. Wij zijn er immers experts in.

Een handige elektrische garagedeur in Sprundel

Een elektrische garagedeur in Sprundel komt altijd van pas. Met één druk van de knop gaan de deuren voor u open, waarna u rustig naar binnen kunt rijden. Vervolgens sluiten de deuren zich ook weer met één druk op de knop. U kunt zo gebruik maken van haast automatische garagedeuren in Sprundel.

De garagedeuren hebben elektrische aandrijving van 230V met een soft start-soft stop principe. Dit zorgt voor een SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarbij is het systeem voorzien van een automatische LED verlichting, waardoor u met voldoende zicht in en uit de garage kunt rijden.

Mooie openslaande garagedeuren in Sprundel

Garagedeuren kunnen openslaan of omhoog klappen, het is maar net wat u het fijnste en mooiste vind. Al onze deuren hebben een standaard dikte van 40 mm en geïsoleerde panelen, wat zorgt voor een optimale isolatie. Zo dragen de garagedeuren bij aan een betere isolatie van uw woning of garage. Daarbij zijn de deuren brandveilig en zijn hier verschillende veiligheidssystemen op toegepast. Zo weet u zeker dat u veilige garagedeuren aanschaft.

Wij maken uw garagedeur op maat in Sprundel

Wanneer u op zoek gaat naar een garagedeur, is een garagedeur op maat in Sprundel natuurlijk de allerbeste optie. U hebt bij EDB Bakx bijvoorbeeld de keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor garagedeuren van hout in Sprundel, maar hebben wij ook andere materialen, zoals stucco, cassette-blokmotief, glad, of micro design.

Verder zijn onze garagedeuren ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wij werken namelijk met een enorm groot kleurenpalet, waardoor vrijwel iedere denkbare kleur garagedeur mogelijk is. Zo gebruiken wij niet alleen RAL kleuren, maar ook Sikkens of Sigma kleurcodes.

Voor de mooiste garagedeur in Sprundel, neemt u contact op!

Het is belangrijk dat u goed nadenkt over de aanschaf van uw garagedeuren. Zo voorkomt u dat u een verkeerde keuze maakt en misschien achterblijft met een garagedeur van slechte kwaliteit. Wanneer u een garagedeur in Sprundel bij EDB Bakx aanschaft hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zijn namelijk experts in het maken van garagedeuren en kunnen een hoge kwaliteit dan ook garanderen. Zo weet u zeker dat u met een goede garagedeur achterblijft. Hebt u nog vragen over onze garagedeuren, of wilt u er graag een aanschaffen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Garagedeuren EBD Bakx